Jedlé sklo je skvělá efektní dekorace dortů i jiných cukrovinek. S mým návodem si ho připravíte úplně jednoduše doma.
Temperovaná čokoláda – Jak na ni
Temperovaná čokoláda se používá především na polevy. Je lesklá a hladká, láme se s krásným křupnutím a rozpouští se v ústech. Temperovat čokoládu můžete i v pohodlí domova a tady a teď se dozvíte, jak na to.
Pastelkovník
Naše holky asi jí pastelky. Jinak si totiž nedokážu představit, kam se nám vždycky zakutálí a proč je neuhlídá žádná krabice ani pouzdro. Přesto jsem se rozhodla dát tomu ještě jednu šanci a ušila jsem každé z nich pořádně velký pastelkovník.
Průhledná 3D rouška
Tahle průhledná 3D rouška vznikla díky mé dceři, která má vývojovou dysfázii. To znamená, že je to sice chytrá holčička s intelektem naprosto v pořádku, ale má problém s jazyky. A to i se svým mateřským. Někdy k tomu, aby správně porozuměla, se nám potřebuje dívat do obličeje a vidět naše ústa. Doma to není …
Kostým na poslední chvíli: PAVOUK
Přípravy na předchozí karnevalovou sezónu jsem mírně nestíhala. Na mou omluvu to bylo poprvé, co jsem na ni chystala tři děti místo dvou. Tomu nejmladšímu bylo zatím docela jedno, za co půjde, takže jsem mu vyrobila takový rychlý kostým-pavouk. A byl to nejroztomilejší pavouček, jakého jsem kdy viděla!
Jak si namíchat šampon růže-meduňka
Kdyby mi to délka titulku dovolila, tenhle šampon růže-meduňka by se jmenoval asi takto: „naprosto úžasný růžovo-meduňkový šampon, který hravě strčí do kapsy šampony z obchodu a úplně vás ohromí“. Jo, tak skvělý je.